shopping bag Shoppingbag
Items: 0 | Totaalprijs: € 00.00

ALGEMENE VOORWAARDEN

ToepassingOp alle overeenkomsten met Alpine Luxury zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Eventuele inkoop- of algemene voorwaarden van de opdrachtgever wijst Alpine Luxury hierbij uitdrukkelijk van de hand. Het doen van een bestelling houdt in dat u de toepassing van deze voorwaarden aanvaart.

Bestelling: Alle genoemde prijzen op de website van Alpine Luxury zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.Prijzen die op deze website zijn genoemd, worden onder voorbehoud vermeld. Bestellingen kunnen dagelijks aan ons worden doorgegeven per e-mail. Bij een succesvolle bestelling ontvangt u meteen een 'hartelijk dank voor uw bestelling' bericht in uw scherm. Tevens ontvangt u een bevestiging van uw bestelling per email. In deze bevestiging staat het bedrag vermeld dat u over moet maken op het eveneens vermelde bankrekeningnummer.Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Alpine Luxury is bijgeschreven zal Alpine Luxury uw bestelling  verwerken en bij PostNL afleveren voor verzending naar het door u opgegeven afleveradres. Voor het niet tijdig leveren kan Alpine Luxury niet aansprakelijk worden gesteld, de gehanteerde termijnen zijn indicatief. Bij een niet correcte levering dient de opdrachtgever Alpine Luxury schriftelijk in gebreke te stellen en Alpine Luxury een redelijke termijn stellen om haar verplichtingen alsnog na te komen. Bij 'niet thuis' ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus met daarop nadere informatie over het postkantoor waar het pakketje afgehaald kan worden. Indien de bestelde artikelen onverhoopt niet meer voorradig zijn of uitverkocht dan neemt Alpine Luxury onmiddellijk contact met u op. Na ontvangst van de betaling en verzending van de bestelling, sturen wij een e-mail ter bevestiging. Pakketten naar het Buitenland gaan via PostNL . Verzendingen duren 4 tot 6 werkdagen.

Verzendkosten: De verzendkosten bedragen € 6.95 per pakket in Nederland tot 10 kilo. Voor bestellingen die door de brievenbus kunnen rekenen wij € 2.20. Het verschil in de verzendkosten laten wij u zo spoedig mogelijk via de mail weten. De zendingen naar het buitenland gelden de tarieven en levertijden conform TPG Post. Voor bestellingen naar het buitenland neem s.v.p. eerst contact met ons op i.v.m. de aangepaste verzendkosten.

Betaling: Particulieren dienen vooraf te betalen via iDeal of een bankoverschrijving. Alpine Luxury zal de bestelling leveren nadat de betaling is ontvangen. De levertijd begint op het moment dat Alpine Luxury de betaling heeft ontvangen. Na verificatie van de gegevens wordt de bestelling verwerkt. Via de post ontvangt u de officiële BTW factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Alpine Luxury behoudt zich het recht voor om een openstaande factuur uit handen te geven aan een incassobureau. Alle hieruit vloeiende kosten worden verhaald op de opdrachtgever.

Herinnering: Een bestelling wordt maximaal 7 dagen in reservering gezet. Is de betaling na deze 7 dagen niet binnen, dan ontvangt u van ons een herinnering per e-mail. Wordt hierop niet gereageerd dan gaan de artikelen weer terug in de verkoop.

Niet tevreden: Indien u niet tevreden bent over de levering, dan vernemen wij dit graag z.s.m. van u, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen na levering. Alpine Luxury zal ieder klacht serieus in behandeling nemen en hierop binnen 24 uur een reactie geven. Tevens bent u als klant gerechtigd, binnen 8 dagen na levering, de bestelling aan Alpine Luxury retour te sturen, mits ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Let op! De verzendkosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. De retourzending dient vooraf schriftelijk of per e-mail aan Alpine Luxury kenbaar gemaakt te worden. Niet aangemelde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. Alpine Luxury behoudt zich het recht om slechts een gedeelte van het bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de producten reeds zijn gebruikt of na ontvangst zijn beschadigd. De door ons gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd.

Aansprakelijkheid: In geval van klachten kunt u zich altijd tot Alpine Luxury wenden, waarna wij contact zullen opnemen met de desbetreffende fabrikant. De aansprakelijkheid van de artikelen berust echter altijd bij de fabrikant. Alpine Luxury sluit hiermee iedere verantwoordelijkheid van problemen met deze artikelen uit.

Privacy: De door u verstrekte gegevens zullen nooit zonder toestemming van betrokkenen aan derden ter beschikking worden gesteld.

Toepasselijk recht: Op alle overeenkomsten tussen Alpine Luxury en opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

Eigendomsvoorbehoud: Alpine Luxury blijft volledig eigenaar van een door haar verkocht product tot het moment waarop de koopprijs volledig is voldaan.

Acceptatie Algemene Voorwaarden: Alle gebruikers van deze website worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te zijn met de hierboven genoemde voorwaarden.