shopping bag Shoppingbag
Items: 0 | Totaalprijs: € 00.00

FEINEDINGE

Feinedinge: porselein met een hoge gebruikswaarde

Vanuit haar atelier annex winkel in hartje Wenen, ontwerpt en maakt Sandra Haischberger haar prachtige producten van porselein. Met haar label Feinedinge heeft ze zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design in porselein met een hoge gebruikswaarde. De collectie van Feinedinge omvat servies, woonaccessoires en lichtobjecten van porselein. De ontwerpen van Feinedinge vallen op door het minimalistische design, de hoge functionaliteit en het gebruik van simpele vormen.

Porselein met karakter

Alle producten van Feinedinge worden met de hand gemaakt, geschuurd en geglazuurd. Het porselein wordt met veel liefde en aandacht voor details bewerkt. Door opzettelijke lichte onregelmatigheden in de kleur, vorm en decor onderscheidt elk artikel zich van de traditionele industriële producten. Ieder product heeft hierdoor een eigen karakter met een vingerafdruk van de maker. Omdat Feinedinge kleinschalig te werk gaat en het porselein exclusief per opdracht gemaakt wordt, is de levertijd 6-8 weken.

Voor meer informatie over het porselein van Feinedinge, kunt u contact opnemen met Alpine Luxury via: info@alpineluxury.nlof 06-30688073.

 

De winkel annex atelier van Feinedinge in Wenen waar alles met de hand wordt gemaakt!