shopping bag Shoppingbag
Items: 0 | Totaalprijs: € 00.00

LEITNER LEINEN

Linnen van Leitner Leinen: onweerstaanbare luxe.

Soms zijn modetrends al achterhaald voordat ze ook maar goed en wel bekend zijn, maar sommige dingen zijn echter van zo’n tijdloze schoonheid dat ze eeuwen meegaan. Eén van deze dingen is de traditie van het verbouwen van vlas en de productie van linnen. Leitner Leinen is sinds 1853 alleen maar bezig met het ontwerpen en maken van linnen producten en het vervolmaken van de kunst van het weven van linnen. Het linnen van Leitner is dan ook van een buitengewone kwaiteit en biedt onweerstaanbare luxe. De linnen producten van Leitner staan al vele generaties garant voor een individuele en originele lifestyle.

Linnen producten op maat

De producten van Leitner Leinen worden per opdracht gemaakt. Daarom zit er op de linnen producten een levertijd van gemiddeld twee weken. Naast de vermelde maten van bijvoorbeeld de linnen tafelkleden, kunnen de producten van Leitner Leinen in de meeste gevallen ook op maat worden gemaakt. Zit de door u gewenste maat er niet bij, neem dan vooral contact met ons op! Mocht u nog twijfelen dan sturen wij u desgewenst een staal toe van het linnen product dat u in gedachten heeft.

Voor meer informatie over de linnen producten van Leitner, kunt u contact opnemen met Alpine Luxury via info@alpineluxury.nl of 06-30688073