shopping bag Shoppingbag
Items: 0 | Totaalprijs: € 00.00

RIESS TRUEHOMEWARE

Een Riess pan van emaille gaat een leven lang mee!

Riess kent een zeer rijke geschiedenis. In 1922 begon de fabriek van de familie Riess met het produceren van emaille. Sinds 2001 wordt de fabriek geleid door de zesde generatie Riess. De collectie van emaille pannen, Aromapots en voorraadpotten van Riess zijn tot ver buiten de grenzen van Oostenrijk geliefd. De emaille pannen roepen herinneringen op aan grootmoeders tijd. Echter, deze nostalgische emaille pannen worden nog steeds gemaakt en gebruikt in de huidige, eigentijdse keukens. De eenvoudige vormen, de goede materialen en mooie kleuren spreken mensen aan die houden van tijdloze kwaliteit en duurzaamheid.Emaille pannen van Riess hebben een reeks aan voordelen en gaan, bij goed gebruik en onderhoud, een leven lang mee!

De vele voordelen van emaille

Emaille is een zeer glad, niet poreus oppervlak dat geen stoffen afgeeft. Er kunnen geen stoffen uit de emaille pan in het voedsel trekken en het voedsel blijft daardoor zuiver en de smaak puur. Een emaille pan van Riess is bovendien de groenste manier van koken! Bij de productie worden natuurlijke minerale bronnen gebruikt zoals staal, kwarts, klei, veldspar, borax en soda. Emaille is dus recyclebaar! Overige voordelen emaille: 

De normale levertijd van de emaille producten van Riess is minimaal 2 weken. 

Voor meer informatie over de emaille producten van Riess, kunt u contact opnemen met Alpine Luxury via: info@alpineluxury.nlof 06-30688073.